Ochrana osobních údajů (GDPR)
ADRA Česká republika

JSME TU S VÁMI PRO DRUHÉ

Array ( [0] => stdClass Object ( [id_category] => 27 [id_type] => 0 [id_alias_category] => [id_podstromu] => [id_parent_category] => 1 [id_document] => [id_root_node] => 1 [id_modul] => [id_user] => 3 [id_layout] => [title] => O nás [is_container] => [is_prefered] => [is_hide_column] => [is_perex] => [is_private] => [is_deleted] => [address] => [url] => o-nas [urlfull] => o-nas [password] => [poradi] => 6 [hloubka] => 1 [left_node] => 1074 [right_node] => 1129 [id_menu_vertical] => ) [1] => stdClass Object ( [id_category] => 1416 [id_type] => 0 [id_alias_category] => [id_podstromu] => [id_parent_category] => 27 [id_document] => [id_root_node] => 1 [id_modul] => [id_user] => 69 [id_layout] => [title] => Ochrana osobních údajů (GDPR) [is_container] => [is_prefered] => [is_hide_column] => [is_perex] => [is_private] => [is_deleted] => [address] => [url] => ochrana-osobnich-udaju-gdpr [urlfull] => o-nas/ochrana-osobnich-udaju-gdpr [password] => [poradi] => 13 [hloubka] => 2 [left_node] => 1119 [right_node] => 1128 [id_menu_vertical] => ) )
Main banner

ADRA > O nás > Ochrana osobních údajů (GDPR)

 

Ochrana osobních údajů (GDPR)

INFORMACE O OCHRANĚ A ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

General Data Protection Regulation (dále jen GDPR) je obecné nařízení představující právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, který od 25. května 2018 přímo stanovuje pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně Vašich práv. v českém právním prostředí tak obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

V souvislosti s nabytím účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES přijímá ADRA, o.p.s. Směrnici upravující zpracování a ochranu osobních údajů.

Směrnice upravuje postupy zpracování a ochrany osobních údajů zpracovávaných Správcem v rámci jeho činnosti jako správce a zpracovatele a povinnosti zaměstnanců a dalších osob v obdobném právním vztahu k Správci včetně dobrovolníků podílejících se na zpracování osobních údajů Správcem.