Je to opět tady! I letos se Dobrovolnické centrum Valašské Meziříčí připojuje k celorepublikové výzvě na podporu potřebných lidí v rámci ADRAběhu 2023!

Heslo 10. ročníku ADRběhu zní: Běžím pro radost, protože tu ADRA dobrovolnice a a dobrovolníci přinášejí do životů osamělých seniorů, hendikepovaných lidí či znevýhodněných dětí.

KDY:

31. 5. ve 14:30

KDE:

Městský park v Rožnově pod Radhoštěm, brána u hudebního altánku

JAK SE MŮŽU ZAPOJIT:

  • Organizovaný výběh – Přijděte se s námi potkat na společném výběhu či jen procházce v Rožnově. Délka trasy: 2,5 km nebo 5 km (podle vlastního výběru).
  • Virtuálně – Po registraci můžete v termínu 18. května – 1. června 2023 běhat, chodit a sbírat tak kilometry tam, kde zrovna budete, vám příjemným tempem.

Určitě se můžete těšit na program pro děti a také drobné občerstvení pro všechny účastníky:). Není potřeba podat běžecké výkony, klidně se za námi přijďte jen podívat:).

Těší se na vás tým Adry:)

Ať už se zapojíte jakkoli, důležité je se registrovat. Startovné činí 250Kč a celý výtěžek letos poputuje na podporu dobrovolnických programů zaměřených na děti – dětem v dětských domovech, malým pacientům v nemocnicích, ukrajinským dětem, dětem ze sociálně slabších rodin nebo hendikepovaným dětem.